Plantog og borgmesterbesøg

På en dag med overskyet vejr og små lette byger havde HVB besøg af en hel del passagerer alligevel. Rideforeningen afholdt ridestævne og borgerkrigsentusiasterne var ved at rydde deres lejr. Der var derfor masser af aktivitet på Hedehusgården. Midt i al aktiviteten kom borgmester for Høje-Taastrup Kommune, Michael Ziegler, på besøg.

Ind mellem optagelserne fik borgmesteren tid til at høre lidt om arbejdet med at drive en jernbane. Her fortæller Peter Hein.

Borgmestre i TV2-Lorrys sendeområde har fået til opgave at udvælge tre gode udflugtsmål i deres kommune og kort præsentere dem for Lorrys seere. En af Michael Zieglers udvalgte attraktioner i Høje-Taastrup Kommune er Hedelands Veteranbane. Derfor optog han og en af kommunens kommunikationsmedarbejdere en kort præsentationsfilm ved Hedehusgården. 

Borgmesteren filmes på bakken med tog og billetsalg i baggrunden. Selvom vejret ikke var det aller bedste, var der en del passagerer på banen.

Borgmesteren filmer No. 3 mens han selv bliver filmet.

Mens borgmesteren skulle videre til næste arrangement på dagens program, tog kommunens kommunikationsmedarbejder med en tur til Fem Ege og tilbage. Hun kunne samle ideer og inspiration til kommunens planlagte tur med pressen i Hedeland i juni.