Nyt fra Bafd. og Mafd. 03-08-2019

Efter et flittigt arbejdshold mandag aften havde bjærget det træaffald, som Borderland-folkene efter aftale havde lagt til os, var dagens opgave at få træet savet og lagt på plads. Ikke mindst fordi roevognen 1758 og 3907 skal indgå i morgendagens drift.

Lars fører træstykker frem til Bo, der saver, mens Carsten lægger det savede brænde på plads. Jørgen og Claus sørgede for en stabil strøm af træ fra 1758.

Efter frokost er 3907 rangeret frem. Også den blev tømt og sat tilbage i vognhallen. Begge roevogne er nu tilbage på deres vante plads i de to personvognsstammer. Behørigt velfejede.

Arbejdet foregik bekvemt ved siden af brændeskuret, der i løbet af dagen blev fyldt næsten helt op. Vi startede med 1758, der blev tømt inden frokost og sat på plads i vognhallen. Efter frokost var det 3907s tur og den var tømt inden kaffepausen. Vejret var solrigt og savbukken flyttedes rundt om brændeskuret i takt med at solen bevægede sig over himlen. På den måde kunne vi da stå en smule i skyggen.

Et par af de mange skilte, som var opsat rundt omkring på Borderland fulgte med i vognene og enkelte af dem er dukket op rundt om på Hedehusgården. Mon ikke et enkelt af dem bliver hængende?