Nyt fra Bafd 2-8-2014

Sommerferien er ved at være overstået for de fleste, og der var igen aktivitet i Baneafdelingen om lørdagen. Claus, Peter og jeg tankede godt med vand til at klare de høje varmegrader og kørte ud ad banen for at løse dagens opgaver. Alle perroner blev slået efterhånden som vi nåede frem til dem, og første længere stop gjorde vi på den lave oplagsplads ved Brandhøj. Her blev der læsset kilometer sten til den yderste del af banen og disse blev efterfølgende nedgravet ved km 4,0 – 4,5 og 5,0.

Der blev også tid til en del andre småopgaver så som optrækning af sandtorn i sporet, smøring af sporskifter på Fem Ege og lidt beskæring, hvor det var tiltrængt. Lergraven trb. er blevet ryddet inklusiv stien ned til bålpladsen, så det er klar til årets grillaften om 14 dage.
Ved 16-tiden var vi tilbage på Hedehusgården med en havetraktor med knækket kilerem. En ny blev fundet fra lageret og monteret. Samtidig fik vi svejst udstødningen, så motorlyden er knapt så markant. Havetraktoren blev derefter afprøvet ved vognhallen, så nu er der igen pænt og nyslået overalt.

Claus er dagens fotograf.

Steffen

En kilometersten graves ned ved km 4.0. Temperaturen er 25 grader, men en frisk vind gør det faktisk ret behageligt.

Vi havde ikke km 4.0 på lager, så km 4.9
 omnummeres til formålet.

Undervejs kunne vi se på formationsflyvning fra Tune Lufthavn
 
Km 5.0 er placeret og der pakkes sammenHavetraktoren i en mere lyddæmpet udgave arbejder sig gennem arealerne ved Hedehusgården.