Ny kedel til No3 “Vildmosen” endelig vel ankommet :-)

SĂĄ skete det endelig. Efter mange mĂĄneders ventetid, sĂĄ er den nye kedel til “Vildmosen” ankommet.
Den skulle egentlig være kommet ved 12.30-tiden og der var bestilt kran til at løfte kedlerne af lastvognen. Så kom der stormvejr og lavvande i havnene. Lars havde bestilt en kran, men Claus fik besked fra Lonkwitz:

Færgerne Gedser-Rostock har været aflyst natten igennem og første afgang fra Rostock er pt. planlagt til 15.30. Om vores last kommer med den afgang, ved transportfirmaet endnu ikke. Du bør aflyse kranen.
Jeg meddeler Lonkwitz og speditør, at vi har aflyst løftet i dag og at vi naturligvis er kede af situationen, der giver os en del bøvl. Jeg beder om at de hurtigst muligt giver os et alternativt tidspunkt for aflæsning for at vi kan arrangere et løft.


Så begyndte færgerne alligevel at sejle igen hurtigere end forventet og så fik Lars igen travlt med at bestille en kran, der stod klar da lastbilen med den nye og den gamle kedel ankom 18.26.

Aflæsning onsdag aften 18.30
Gammel og ny kedel pĂĄ ladet

Så nu er kedlen i hus og det ser ud til at være fint udført arbejde, som snart vil være at finde på den renoverede undervogn af lokomotivet. Tak til Lars for info, fotos og meget fin indsats!

 

Kedel på plads i værkstedet

 

Fin byggeplade!
Og så er der møde i Maskinafdelingen på mandag 8/2 kl. 19!!