Torsdagsbilledet #92

I alle hidtidige torsdagsbilleder har vi set tilbage i tiden. Med dette torsdagsbillede ser vi både fremad og tilbage i tiden. Tegningen er en af dem Morten lavede af HVB, som han drømte banen kunne komme til at se ud.

Travlhed på Hedehusgård station. To damplokomotiver står klar mellem remiserne og mon ikke det er M 23, der er klar med et tog bestående af tre lukkede personvogne. Ridestalden er blevet til vognhal og der er opført et stort velfærdslokale. Over stationen hænger et ledningsnet a’la 1950 med emaljelamper.

Sæt kryds i kalenderen og kom til medlemsmøde 19. januar 2017 i Hedehuset. Lad os mødes og sludre om hvad vi gerne vil nå, inden vores bane fylder 50 år. Send gerne et fotografi, en skitse eller nogle ord om dit ønske for HVB 2027. Billedet kan være fra en bane du har besøgt, set på nettet eller fra en for længst nedlagt bane. Du kan også tegne eller skrive. Formen er underordnet. På mødet ser vi alle de indkomne bidrag og taler om dem. Alt i en afslappet stemning, der også vil byde på andre former for underholdning. Vi skal bl.a. se billeder fra de første 40 år. Der er meget at se tilbage på. Hvad vil vi gerne nå de næste 10 år? 
Både aktive medlemmer og støttemedlemmer, nye som mere erfarne, er velkommen til at bidrage. Af praktiske hensyn skal du sende dit bidrag til post@ibk.dk senest 12. januar 2017.