Torsdagsbilledet #85

IBK på tur: Claus W, Mikkel, Carsten, tandlæge Hammer, Henning, Bo, Berild, Bjarne, Leif, Claus N, Anders&Anders, Jan, Per, Martin, Jesper, Søren, Steffen, Mogens og Martins far. 

Dagens torsdagsbillede går 10 år tilbage, hvor vi var mange medlemmer der den 7. maj drog afsted på en heldagstur til Lolland for at se og gense interessante roebane-efterladenskaber. Vi fik også kørt en tur med Maribo-Bandholm, samt besøgt Bo Dyja og hans fantastiske baner. Her ser vi hele gruppen foran den fine kopi af remisen fra Saxkøbing samt kørt ture med M4 (M24) og Da7 i en 1:4 udgave.

22:00 update: Carsten har været flink og korrigeret min manglende viden:

Hej Leif
Roedieselen hos Bo er ikke M 4 men MS 4 og den er ikke den samme som M 24, M 24 har kun været i Nakskov hvor den hed 24.
Det er E 4 fra Saxkøbing der kom til Nakskov og der blev til 25.
MS 4 kørte oprindeligt ved Stokkemarke Saftstation, i 1960 kom den til Maribo og fik her betegnelsen MS 4, i 1963 overflyttedes den til Saxkøbing hvor den kom til at hedde E 1, i 1966 kom den til Gørlev hvor den udrangeredes først i 70érne.
Mvh Carsten

Bo Dyja fyrer op, mens Mikkel, Steffen og Anders ser på. Tandlæge Hammer, der har optaget roebanefilmen står foran M4 fra Saxkøbing, der senere kom til at hedde M24 i Nakskov.