(supplerende) Nyt fra maskin og Baneafdelingen #05-14 25/01:

Denne lørdag afholdt Bafd og BygAfd møder på Gården og udkommet af dem kommer jo på Generalforsamlingen, der i år afholdes lørdag den 22. marts i Hedehuset kl. 10.30. Men møderne gik fint – der var ikke mange ændringer eller bemærkninger til Steffens udmærkede oplæg J
I mens arbejdede Jan og Per videre med at adskille motor og dynamo på M24, hvilket gik planmæssigt. Det ser heldigvis ikke ud til at dynamoen har taget skade af den ekstra svingtur i forbindelse med løbskkørslen. 

Efter afdelingsmøderne arbejdede Bafd på Gården – bl.a. med at få vognkassen fra Urne havn, der længe har stået i udtrækssporet, fri. Den skal også under tag på Brandhøj i dens noget ramponerede tilstand.Se ellers disse fine link, hvor man hurtigt får svar på sit presserende spørgsmål: http://snerdet.dk/ og http://erdetvinter.dk/  Og er svaret ja, så bliv indendørs og se denne video om en selvbygger- Skinnecykel: http://www.youtube.com/watch?v=pl9EfFrguQs eller bare denne om en Kinesisk lerbane: http://youtu.be/WznzgvP9cts  Går man ud af det spor, så har jeg fra BigRas modtaget disse links:

Teglværkspark / Ziegeleipark Mildenberg.
Ja, det synes jeg da ihvertfald selv, at det ser indbydende og tiltrækkende ud.
De har en 630 mm. tipvognsbane og eget damp-bryggeri.
Nogen af jer, har måske været der. andre har hørt måske hørt om det. Og forhåbentlig er der nogen der engang vil lave en tur der forbi. 
Lidt film her.: Rundt på TeglværksParken   og her.: Teglproduktion m.m. 
God fornøjelse J

(Hæ – de to indlæg krydsede vist hinanden. Nå, hellere for meget end for lidt…)