Onsdagshygge sponseret af Fløng Forsamlingshus

Onsdagshygge 3.4.2019.

Initiativ i samarbejde med Hedelands Veteranbanes nye sponsor – Fløng Forsamlingshus v/ Gitte og Benny Friis.

Næppe var klokken mere end godt 12.30 onsdag, den 3.4.2019, før 15 forventningsfulde, aktive medlemmer fra mandags-, onsdags- og lørdagsholdet indfandt sig i Damp A med renvaskede hænder, klar til dagens oplevelse: Onsdagshygge for første gang. På initiativ af Bruno Jensen og sønnen Benny Friis blev alle sejl sat til for at det skulle blev en uforglemmelig dag. Baggrunden var at en gruppe på Onsdagsholdet havde ”moppet” Bruno i forbindelse med en juleøls-smagning i Damp A i december 18. Bruno brygger selv øl, og ved smagningen blev der ”klaget” over, at der ikke var ledsagelse af noget spiseligt, og så tog menuforslagene ellers fart. Modtrækket blev det der i dag hedder Onsdagshygge, og i denne forbindelse fik Bruno en sponsoraftale på plads med Benny fra Fløng Forsamlingshus. Det var ikke så svært, da Gitte og Benny er forældre til Valter, klubbens yngste medlem, der har stor glæde af at være med på banen.

Om formiddagen riggede Jørgen Panum og Bruno op med rødternede duge i Damp A for at skaffe den rigtige stemning, og så blev der ellers opstillet en buffet med mad og drikke. Snakken gik lystigt i løbet af eftermiddagen og jvf. oplægget i indbydelsen skulle der tages stilling til om Onsdagshygge skulle fortsætte under en eller anden form. Det blev afgjort ved håndsoprækning, og det var påfaldende at flere rakte begge hænde op for at være sikker på vedtagelse.

Bo Jørgensen, vores maskinchef, og Bruno Jensen vil mødes og udstikke retningslinjerne for fremtidige Onsdagshygge arrangementer baseret på det input vi har fået på dagen og efterfølgende.Arrangementet trak nok en del længere ud end beregnet, men hyggeligt var det.

Se mere om arrangementer i Fløng forsamlingshus her: >>