Nyt fra maskinafdelingen #48-14 15/12:

Så nåede vi til årets sidste udgave af ” Nyt fra maskinafdelingen”  da næste gang er afsat til Julehygge i Damp á og så er der ikke mange flere mandage, hvor Redacteuren kommer i indeværende år…

Jeg fik denne aften renset og grundet de småskader, der var på hjulsættene fra No 3, så de kan få en ny omgang rød. Jan og Bjarne fik repareret en mindre utæthed ved oliefilteret på M24, der åbenbart er opstået fordi olierøret blev tæt i sidste uge. Der blev monteret to nye pakninger, så satser vi på det nu er helt tæt. Per arbejdede med reparation af slutlygte og Lars drejede en specialbolt til ?M24. Per og jeg kiggede også på radioen i Da7. Der skal nok trækkes et nyt kabel. Der var nu også tid til at hygge og glæde sig over en vældig velbesøgt weekend. Det fine vejr havde trukket mange gæster, så der endda var enkelte gæster, der måtte vente på næste tog. 7 mand på Gården denne aften.
Husk: 
Traditionen tro vil der være juleafslutning i “Damp Af” mandag den 22. december 2014 kl. 19.00. Af hensyn til indkøb bedes du tilmelde dig senest fredag den 19. december.
Evt. billeder/DVD-er, der kan underholde de fremmødte, må gerne medbringes.

mvh Bestyrelsen

M24: oliestænk fra det lille kobberrør til oliefilteret

Spættede hjulsæt til No3

Lars fræser bolthovedet