Nyt fra maskinafdelingen #39-17  16/10:

M23 står på Fem Ege ved sidste års efterårskørsel. Nu står M23 adskilt på værkstedet for en gennemgribende renovering.

Muligvis grundet efterårsferie og -togkørsel, så var mandagsfremmødet begrænset til 4 mand og derfor mere til at snakke og drikke kaffe. Dog fik vi lige læsset en trailerfuld brænde af, så vi har noget til at fyre op med til juletrafikken. Lidt forberedelser til morgendagens efterårstog blev det også til, men billeder er der ingen af.


Claus skriver:

Fra en bekendt har jeg fået linket til en billedsamling fra O&K placeret hos Deutsche Fotothek.  Så kan man få sig en tur gennem O&K og forestille sig hvordan Nr. 3 blev bygget.

Steffen skriver:

På filmcentralen lægges der efterhånden mange spændende film ud, og man kan finde mange timers underholdning ved søgeord som ”tog” og ”jernbaner”, ”anlægsarbejder”, ”teglværker” osv. Dette klip fra Thyborøn er dog meget interessant, da det bl.a. viser en 1435 mm motortrolje og et 785 mm damplok. Er det VLTJ’s oprindelige strækning, som var ejet af VBV?


Så skulle der være underholdning nok til resten af ferien – men husk at toget også kører i Hedeland torsdag, lørdag og søndag! Kør med på løvfaldstur.

(Tak til Claus og Steffen, der har sendt disse link for længe siden)