Nyt fra maskinafdelingen #27-15 10/08:

Da7 får da sine 15 min. berømmelse 🙂

Hedeland Naturpark er i dag på 1500 ha, og er anlagt oven på gamle grusgrave fra 60’erne.Naturparken rummer også aktiviteter som veteranjernbane, minijernbane, vinmarker, ridebaner, motocrossbaner, skibakke og amfiteater.

M9 bugserer M12 til værkstedet under stor opmærksomhed

Efter lørdagens hyggelig grill-aften og en rekordvelbesøgt køresøndag var der rigeligt at snakke om denne aften. Om det var årsagen til det fine fremmøde eller om det er fordi ferietiden er ved at være slut, kan man kun gisne om J Vi startede aftenen med at rydde det sidste op, for bl.a. borde og stole skulle lige bæres på plads. Undervejs dukker en stor gruppe fotografer op og vil da meget gerne se vores faciliteter. De var på fototur til Hedeland, så de fik da næsten mere end de kunne bede om: Porten til den lille remise med Da7 blev åbnet, så lokomotivet blev fotograferet fra alle tænkelige vinkler. Bagefter fik de rundvisning og fotomulighed i vognhallen og samtidig var der rangering med M9 og M12, samt M30 og Storebæltsvognen. M12 kunne ikke starte, grundet en gået sikring og skulle efterses for at finde en årsag. Storebæltsvognen blev brugt til at hente grill og bar. Vi må da håbe at der kommer nogle gode skud i kassen og at det samtidig vil give os lidt PR som en fin sideeffekt. Der blev også uddelt rigeligt med pamfletter, så de forhåbentlig kommer forbi med hele familien en dag…

Borde bugseres også på plads
M12 efterses og sikringer skiftes
 M12 fik lov at stå med motoren i tomgang en tid uden at sikringen gik, så man mener den er OK igen. Benjamin fik repareret endnu et bræt på drejeskiven, som meget snart trænger til et helt nyt dæk! Jeg fik malet endnu en sektion af godsvogn og skur og så måtte vi da også fejre at Mikkel nu er godkendt som lokofører på Da7 J 11 mand sad på Løgnebænken denne dejlige sommeraften!
Lidt livsforlængende maling på godsvogn
Endnu en lap tilføjes patchwork-dækket på drejeskiven