Nyt fra maskinafdelingen #25-11 04/07:

Bjarne, Jan og Per Børge finjusterer for tiden detaljerne på D13 og denne aften hjalp Kenneth P også til med at topgejle kareten, som blev poleret og fik ruderne pudset. Jan og Kenneth A forsøgte en reparation af kompressoren, hvor et relæ tilsyneladende ikke fungerer længere.
Carsten havde Anders med og de fortsatte med at montere lejer og lejehuse på M24´s hjulsæt. Desværre er endnu et rulleleje ramt af gammel skade; vand har tæret i en del af lejerullerne.
Jeg fik efterprøvet, at det tager 2 timer og en dåse Bengalack (0,8 l) at få slutmalet fladvognen. Nu skal den udstyres med Storebælt-bemaling.
Aftenens højdepunkt blev en prøvekørsel med D13. Den ville dog ikke starte og det virkede som relæet var defekt, men heldigvis viste det sig at være en dårlig forbindelse i kablet og så sprang motoren let i gang! Afgang kl. 22 i flot aftenvejr med 8 ombord kørte vi til Broen. Redacteuren fik æren at føre køretøjet sikkert hjem med et smil, der ikke helt er væk endnu! Det er et fantastisk køretøj, vi har fået der. 9 medlemmer var på værkstedet denne aften.