Nyt fra Baneafdelingen 1 og 8-5-2010

De sidste to uger har der været arbejdet med klargøring af banen til trafiksæsonen, som netop er begyndt i skrivende stund.
Lørdag d. 1. maj var vi et par stykker som fravalgte Fælledparken til fordel for HVB. Vi fik sat køreplaner op på hele strækningen, understoppet det nye sporskifte på Brandhøj og lavet diverse andre småting. Andre havde imidlertid klargjort til et hestestævne på Sletten, som skulle løbe af stablen søndag d. 2. maj. Dette omfattede 2 forhindringer placeret midt i sporet på Sletten. Efter lidt diskussion blev de fjernet, og genopsat op aftenen, således at de var klar til søndagens terræn rideløb.
I går var der ligeledes fuld aktivitet. Vi startede med at køre til Brandhøj st., hvor Finn og jeg udskiftede træktømmeret på det nordlige sporskifte, mens Jørgen og Christian satte stationsskilt og køreplanstavle op på vognhallen. Herefter foretog Finn og Jørgen ukrudtsbekæmpelse på hele banen. Christian og jeg fik i mellemtiden ryddet op og sorteret på ladet af energivognen og lagt alle overskydne materialer på paller i vognhallen. Derefter gik vi den sidste del af det årlige strækningseftersyn på vejen tilbage til Hedehusgården og passerede Vildmosemaskinen, som var på prøvetur. Dagen blev sluttet af med græsslåning ved vognhallen på Hedehusgården.

Steffen