Nyt fra Bafd 4-10-2014

Lørdag fortsatte svelleudskiftningen på Sletten. Onsdagsholdet havde trukket halvdelen af spigerne op og desuden havde vi forboret en del af svellerne, så forventningerne til dagens produktion var store.
Boreprocessen blev yderligere forbedret i løbet af dagen og fik produceret 55 ekstra sveller udover dem, der skulle bruges til at nå frem til den nordlige kvægrist, som var dagens mål. Arbejdet gik problemfrit og lidt over kl. 15 kunne vi banke det sidste spiger på plads efter udskiftning af i alt 104 stk. sveller. Vores 2 år gamle rekord var derfor overgået med 4 svellet, endda med et mindre mandskab og på væsentligt kortere tid.

Efter en velfortjent kaffepause med Solveigs fortrinlige krydderkage fik vi udlagt de resterende 55 forborede sveller, så de er klar ilægning næste lørdag. Derefter kørte vi på Brandhøj og læssede de resterende bundter af nye sveller om, således at de er lettere at håndtere ved de kommende arbejdsdage.
Claus har leveret dagens billeder.

Steffen

Svelle nr. 104 skubbes på plads

De sidste sveller spigres og rettes ind

Sidste spiger slås i. Vi har ikke råd til forgyldte spiger
så gul tape fra Girobank benyttes i stedet forRekordholdet samlet til det obligatoriske gruppebillede. Bemærk efterårets orange + six-pence mode. 
Bundter af forborede sveller lægges ud 

Svellebundter læsses om ved vognhallen