Juletoget er kørt i remise for år. Glædelig jul og godt nytår!

Juletoget er kørt i remisen

Kære gæst

Juletogene er kørt i remise for i år! 

Sammen med julen hører traditionerne og derfor glæder Hedelands Veteranbanes medlemmer sig endnu en gang til at køre juletog, fyldte med glade passagerer ud i Hedeland. Der er afgang fra Hedehusgården nær Hedehusene station. Toget kører til Rubjerg Station, hvor man kan hente årets juletræ og andet julestads. Igen i år er det De gule Spejdere fra Hedehusene, der holder julestue med glögg og æbleskiver. Det bliver rigtig julehyggeligt! Der er også plads til slæden, hvis man vil kælke ned af den seje kælkebakke på Rubjerg! Vi er klar til sneen!

Industribaneklubbens medlemmer, der driver Hedelands Veteranbane er alle frivillige, ulønnede og alt overskud fra driften anvendes til renovering og bevarelse af unikt smalsporet jernbanemateriel. Nye medlemmer er altid velkomne til at deltage i klubbens mangfoldige arbejdsopgaver.

Der er brug for alle, der har lyst til arbejde på banen, værkstederne eller i trafikken!

Julen i Hedeland - ER AFLYST pga. Myndighedernes Corona-restriktioner

Turen tager ca. 20 min. hver vej og der kan gratis lånes varme tæpper i toget. Ved Rubjerg St. har spejderne deres julestue, hvor der sælges æbleskiver, varm glögg, kaffe, cacao  og andet julegodt. Her kan I finde årets flotte juletræ, der pakkes i net og kommer med retur i toget. Julestemning i topklasse!

[table “” not found /]

[table “” not found /]

 

Find en dejlig julegave i vores kiosk. Klik for at se lidt af udvalget her >

All Rights Reserved