Efterårstog – Tirsdag 18. oktober

Dagen startede lidt gråt og regnen smånussede lidt ned. Forventningerne til antal besøgende på sådan en tirsdag i efterårsferien det første år siden 2008, hvor vi kører U42-tog kan ikke være høje.

Så vi var da helt glade da et par bedsteforældre var mødt frem med deres barnebarn 15 min før afgang. De fik så lov at sidde med i vognene, når vi skulle rangere til stationen. Men der kom flere og flere gæster og vognene var næsten ved at være fyldte inden vi var ude af hallen… Uheldet ville så at M24 ikke kunne starte, men i stedet fyldte vognhallen med diesel-os. Et gløderør var brændt af. Jeg løb efter nøglen til M23 og med lidt rangering kom vi til perron og afgik med et godt fyldt tog med 15 min. forsinkelse. Det blev helt sikkert til en ekstra oplevelse for de fremmødte – og ingen havde travlt, så det gik fint.

Forsinkelsen blev indhentet og nusseregnen holdt op. Det blev en herlig togdag med næsten firs rejsende, der blev kørt ud i et Hedeland, der stod smukt med efterårsfarver og de flotte, orange bær fra havtornebuskene satte nærmest ild til landskabet. På Naturlegepladsen var der mange folk og endda nogen, der havde tændt op i grillen. Efterårshygge når det er bedst.

Vi kører også torsdag, lørdag og søndag! – og håber på smukt efterårsvejr!Kort nyt fra Mafd 17.oktober:
Arbejde holdt mig desværre væk fra mandag aften, men at der var monteret endnu mere på M25 var tydeligt.

Og den orange zebra er nu flot malet på trinbrædderne!
Og sandkasse nr. to er blevet monteret på M3. Begge lokomotiver er snart helt færdigrenoverede!