Den første weekend med juletog 3-4/12-2016:

Hvor heldig kan man være…. denne 1. weekend viste vejret sig fra den bedste side og mon ikke det var derfor, at vi både lørdag og søndag havde rigtig mange glade rejsende med vores tog ud til spejderne og deres juletræer og julehygge!

Lørdag blev flere ivrigt fotograferende herrer set langs banestrækningen og resultatet udeblev da heller ikke. Allerede sidst på eftermiddagen var der billeder af vores tog på jernbanen.dk

Det sidste lørdagstog ruller op ad rampen. M 24 venter på at rangere frem og hente togstammen, så kollegaerne på Da 7 kan komme i gang med lukke maskinen ned.

Om søndagen blev der lidt ekstra underholdning, da det nyrenoverede lokomotiv M25 midt på dagen måtte udskiftes med M23, da olietrykslampen pludselig lyste. Det gav en lidt forsinket hjemtur og afgang med motorlokomotivet, mens afgangen med damplokomotivet stort set ikke forsinket. Mon ikke problemet med M25 bliver løst mandag aften på værkstedet? Resten af dagen gik glat og da solen skinnede og vinden var stille, så var det en behagelig køretur ud i Hedeland. Vi havde mange juletræer med hjem, så mon ikke også spejderne havde sig et god weekend?