Bygningsdagen 26/4- 2014

Traditionen tro var det pragtfuldt forårsvejr på årets bygningsdag og 20 flittige medlemmer mødte op for at kunne strege så mange punkter som muligt på årets to-do liste med opgaver, samtidig med at der blev afviklet de fornødne pauser, indtaget god morgenmad og frokost og spiste fantastiske kager. Jeg fik taget et par fotos som er redigeret sammen til en lille collage og et link til lidt udvalgte fotos fra dagen.

Udover den kulinariske side af arrangementet blev der arbejdet med mange nyttige vedligeholdelses- og forbedringsopgaver. Som sædvanlig var en vigtig opgave rensningen af alle tagrender, for at undgå at bygningerne bliver vandskadet. En aktivitet i samme kategori var udskiftning af nogle tagplader på vognhallen på Hedehusgården. I selve vognhallen blev fliselægningen fortsat og udenfor blev der lagt fliser ved den ene dør og malet ved portene.
Kiosken undergik en gang hovedrengøring og er nu klar til sæsonen. Samme tur fik borde og bænke omkring kiosken. Lidt længere mod værkstedet blev der ryddet grundigt op i brændebunken, og der blev indsamlet og kløvet en del brænde fra lagre langs med sporet. Slyngelkrogen blev også saneret og et kirsebærtræ samme sted måtte lade livet for at skaffe mere lys.
Endelig fik vi slået lidt græs så Hedehusgård station nu fremtræder rigtig flot.

Tak for et godt fremmøde.
Leif og Steffen

Bygningsdagen 2014