Onsdagshygge! 3. april 2019

I onsdags var alle aktive blevet inviteret til et herligt dækket frokostbord, sponseret af Fløng Forsamlingshus or arrangeret af Bruno. En af de heldige deltagere udefra var Steen fra Diesel House, som jo har hjulpet klubben med rådgivning og reservedele til istandsættelsen af de sidste to BurWain motorer, der er istandsat. Steen har samtidig været flittig med pennen og skrevet dette referat fra dagen 🙂

Arrangøren Bruno, vores æresmedlem Klingenberg og Carsten ved bordet 🙂

Hemmeligheden: Brunos Dampolje

Den 3. april var der inviteret til Onsdagshygge med gammelost i Damp-A.

Spændende.

Der kom 15 mand, hvor jeg kendte de fleste. Bord 1 og Bord 2 med deltagerne og bord 3 med alle fornødenhederne. Det så meget lækkert ud. Ved siden af var gemt lidt godt til halsen.

Bruno havde ved en god sponsors hjælp fået lavet retterne.

Men det hele startede faktisk noget tidligere, nærmere var det den 16. januar, hvor Ib og jeg helt tilfældigt og uafhængigt af hinanden havde lidt Bur Wain vi skulle udveksle og efter en frokostøls tid kom Bruno forbi og vi fik smagt lidt på det hjemmebryggede. Det var godt.

Og så kom min kommentar ”Og hvad havde du så tænkt dig at vi skal spise til ??” nå ja den lå lige på tungen og så rullede den bare ud. Man kan da ikke servere så godt øl uden tilbehør.

Og så pludselig lå der en invitation til onsdagshyggen.

Det var en overraskelse med den dejlige mad. Friskbagt groft rugbrød og tilsvarende landbrød. En krukke med dejligt fedt til lige at klistre sagerne sammen. Hjemmelavet rullepølse med løgringe og sky, kalvebryst med flødepeberrod og frisk revet peberrod, samt lidt salat. Stærk fuldfed gammelost med sky, løgringe og brun rom. Den kan også drikkes i stedet for cognac.

Alt sammen hjemmelavet, velsmagende og med alt tilbehør. Alt er ikke nævnt her men det smagte bare. Et kulinarisk højdepunkt den dag, uge, måned med sådan en påske forfrokost.

Og så kom Brunos hemmelighed frem. Sort guld, også kaldet Nimbus og Dampolje. Det er stærke sager, som over maden blev fortyndet med lidt Harald Jensen og flere af den slags. Og så gik snakken og dette refereres sæføli ikke her. Men det var meget hyggeligt.

Og pludselig rejste Bruno sig og påkaldte sig alles opmærksomhed.

Er dette et godt og acceptabelt arrangement fremstillet af vores sponsor Fløng Forsamlingshus?

Hvem stemmer imod ”nul” og hvem stemmer for ?  Alle 15.

Forslaget er så at gentage succesen senere på året. Datoen var der mange som havde en holdning til.

Men datoen vil være efter en succesfuld køresæson. Dette blev proklameret af Bruno himself.

Så tak for en dejlig dag.

Steen


Mere om aktiviteterne i Fløng Forsamlingshus kan man se her >>