Støt Hedelands Veteranbane / Industribaneklubben, hver gang du tanker!

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Hedelands Veteranbane/Industribaneklubben, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

INFO: OK giver HVB ekstra støtte på næste afregning

Vi tror på, at lokalforeninger spiller en afgørende rolle i Danmarks lokalsamfund. Nu kan du støtte din klub eller forening med hele 10 øre pr. liter, når du tanker med OK’s app. Betaler du med dit OK Kort, støtter du fortsat med 5 øre pr. liter. Det koster dig ikke en øre ekstra, OK giver hele beløbet.
Dobbelt støtte i appen gælder helt frem til 31. maj 2024.

Når du har tanket 500 liter, får HVB desuden en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Det er hurtig og nemt – både at aktivere og tanke!

Det tager kun et øjeblik at sætte op og det fungerer virkelig enkelt, når man skal tanke. De nærmeste tankstationer vises på et oversigtskort, så det er let at finde en OK-tank. Det er faktisk endnu nemmere end at sætte sit kort i automaten.

Står man på tanken og starter sin OK-App, så ved den allerede hvilken tank man er på og så kan man vælge sin stander via telefonen. Der reserveres kortvarigt 650 kr. indtil tankningen er endt. Efterfølgende tikker kvitteringen ind.

App´en er selvforklarende, så det eneste der er vigtigt, er at vælge ”Hedelands Veteranbane/ Industribaneklubben” under ”sponsorstøtte” Man kan også tilknytte sit COOP-kort og selv få ekstra rabat.

Første gang en ny bruger runder køb af 500 l brændstof, så får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Hedelands Veteranbane/Industribaneklubben nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vi vil senere fortælle mere om dette fine samarbejde, der har til formål både at give omtale og klingende mønt 🙂

 Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bruno Jensen på 20296818 eller bj@brunojensen.dk.

All Rights Reserved