Nyt fra maskinafdelingen #40-11 28/11:

 Fuldsvejsning af sneplovens ramme

 Sneploven tager form; nu udestår primært ruller og hejsemekanik

Mogens og Carsten startede tidligt med at besøge forretningerne i vores lokalområde og fik lov at opsætte plakater for juletogene stort set alle steder. Det er godt at vide at vi er velsete i byen og at folk glæder sig. For mange er det vist blevet en hyggelig tradition at køre med os til jul. Derefter fik de arbejdet videre på sneploven, som Carsten så fortsatte med at fuldsvejse om aftenen. Det krævede flere hænder at få ”dyret” vendt rundt, så det var godt at Gården denne aften var velbesøgt.
I løbet af ugen er den renoverede brændstofpumpe til M24 kommet retur og Carsten har fået den monteret. Der udestår dog nogen justering, såvel som 160 Amp. sikringen til sidst gik efter de mange startforsøg ved justeringen. Per og Jan skiftede sikring og checkede gløderør mv.
Den Imponerende røgudvikling betragtes…
 En prøvekørsel viste, at der fortsat skal foretages justeringer; tyk røg vælter op –  efter weekendens kørsel er evt. restoile formodentlig brændt af og en fintrimning kan foretages.
Jan og Per arbejdede også videre på slagleklipperens ledninger og det begynder at tage form. Lars drejede og monterede dele til både gravemaskine og sneplov, jeg gav en hånd med – udover den fortsatte oprydningsopgave på Loftet. Mange andre småopgaver blev løst denne dag, hvor 13 medlemmer kiggede forbi Gården, herunder evaluering af fredagens julefrokost. (se indlæg) Vi burde således være klar til weekendens juletrafik!

Slageklipperens styreskab under montage.