Nyt fra maskinafdelingen #33-12 10/09:– en stille aften for en hævet M15..
Jan og Per fik i onsdags efter planen løftet rammen på M15 og adskilt gear og drivaksel, så Simmeringene kunne udskiftes. De gamle ringe – og især den yderste – var blevet hård i gummiet. Den tætnede derfor ikke ret godt. De nye skulle efter planen monteres denne aften, men hyggeligt besøg af flere holdt dem i Damp á. Det herlige er, at dét bestemmer man jo selv JMogens og Carsten planlægger stativet til skydebroens dækplader
Udskæring af midterste dækplade
Mogens og Carsten fik udtænkt og opmålt udskæringerne til et stativ, der skal bære skydebroens dækplader.  Mads og Mogens fik derefter skåret alle vinkelstykkerne, der skal indgå i stativet. Den første; miderste af selve dækpladerne blev også opmålt og udskåret, hvorefter Carsten fik skåret alle udsnit.
 
Mads og Mogens skærer dele til stativer
 
 
 
 
 
 
Lars, Peter og jeg fik af genbrugsdele fremstillet en lav drejbar stol til brug for arbejde på fx gangtøj og andet lavt-liggende arbejde. Sandblæsning og maling af en spejlholder til gravemaskinen og maling på Mühlhäuser-byggepladen blev også nået. Hvad ellers blev nået, så jeg ikke – men 11 medlemmer blev set på Gården denne aften.
Lars og Carsten lyser op på værkstedet…
Dækplade tilpasset!
 En lav og solid værkstedsstol færdig!
Posted by Picasa