Nyt fra maskinafdelingen #31-12 27/08

Redacteuren tilbage fra ferien… Afrensning af rampebeslag

Tak til Lars, der vikarierede på Bloggen i min ferie. Denne aften fik Lars drejet et par større ruller til Storebæltsvognens forreste bogie for at få den stabiliseret bedre, når gravemaskinen arbejder fra vognen. Jeg afrensede og grundede rampebeslagene, så vi snart kan genopfriske den hvide farve og få bemalet den med Storebæltslogoerne. Jeg fik også tømt en tipvogn, som vi udlåner til en kommende udstilling på Vestvolden, for ballast. Stenene blev fordelt langs sporene i vognhallen. Til at hjælpe havde jeg et muligt nyt medlem, som Carsten først fik vist rundt; derefter blev han sat i arbejde… Vi fik også slået græsset omkring vognhallen. Hvad Jan og Kenneth fik udført, fik jeg ikke bogført. 5 (6?) medlemmer på Gården denne aften.