Nyt fra maskinafdelingen #25-17  26/6:

Skabelonerne til Storebæltsvognen har sort set været klar siden 2011. Nu skal de bruges!
Det sker ved sjældne lejligheder at Redacteuren bare arbejder og det var, hvad der skete denne aften. Jeg har længe gerne ville påmale stafferinger på Storebæltsvognen og havde allerede designet og udskåret skabelonerne i 2011. De har siden hængt på døren til mit værksted derhjemme og mindet mig om opgaven. Nu blev både kalender og vogn ledig og i lørdags fik den en omgang hvid maling. Denne aften fik jeg derfor klæbet skabelonerne på den ene side. Det er et pillearbejde, fordi hver lille, hvidt felt i MT-logoet er skåret ud og skal klæbes på, mens de sorte linjer skal fjernes.

Så fik det hele en gang grunder – og øv om det ikke boblede op, præcis der hvor det var mest detaljeret. Hvorfor ved jeg ikke, for ellers gik det fint… Den næste bekymring er jo, om tapen hiver malingen af. Det skete ikke, men en del af tapen blev siddende, mens resten gik af. Måske er den blevet for gammel… Endnu en omgang pillearbejde. Helt færdig blev jeg ikke.. Mon det havde været lettere at få nogen til at fremstille et par store klistermærker… Sent op til kaffen blev jeg opdateret med, at M4 har været prøvestartet så den er klar til besøg fra Dieselhouse og Lars O. har arbejdet videre med håndgassen dertil. Jeg fik ikke noteret, hvad de andre syslede med, mens jeg var ude i vognhallen. Men 7-8 mand på Gården fik jeg da talt…
alt det sorte skal fjernes
– og alt det hvide blive
Grunder påsprøjtet – og så bobler det op! Lige der hvor det ikke må…

Skabelonen fjernes og bogstaverne dukker frem


Nu kan man se, hvor vognen før har gjort tjeneste!
– og fra hvilket firma