Nyt fra maskinafdelingen #02-18 15/01 – maskinafdelingsmøde

T1 kører her til lokomotivparaden

– ligeså gør M4 med den fine Bur-Wain motor

No 3. har fået helt ny kedel monteret.
I 2017 blev disse tre enheder klarmeldt til driften efter omfattende istandsættelsesarbejder.
De kørte til jubilæet, men restarbejder er efterfølgende udført. Dog er der gemt lidt småting til 2018.
Resten af 2017 har E28 og M23 været blandt de største opgaver i maskinafdelingen.


Årets ”lovpligtige” møde i maskinafdelingen blev afholdt denne aften. På mødet gennemgås arbejdsplanen for 2017 og arbejdsplanen for 2018 besluttes, så den kan vedtages på årets generalforsamling den 3. marts. Arbejdsplanen er inddelt i en tretrinsraket, hvor trin 1 er de enheder og opgaver, som enten er i gang eller bliver de næste i rækken, når en opgave er afsluttet. På den måde, så er det en fælles beslutning, hvad der skal istandsættes. Det næste bliver så, hvem der har mod på at beskrive og udføre opgaven. Trin 2 er opgaver, som kan iværksættes, hvis der ikke er passende opgaver i trin 1 og trin 3 er drømme- og visionstrinnet.

Vi havde et godt møde med 13 fremmødte og vi fik gennemgået og evalueret det forgangne år og tilføjet et par nye enheder og opgaver til det nye år. Hvilke må man vente med at høre til GF18.

Desuden blev der valgt nye ansvarlige for vognene, de små og de store lokomotiver.

Så nu er det bare at komme i gang med de mange opgaver og så er det jo herligt at så mange nye folk har meldt sig som aktive i afdelingen. Så skal vi nok få udført en masse godt arbejde i 2018!