Nyt fra Bafd 23-6-2012

Lørdagen blev benyttet til oprydning både på Hedehusgården og på Brandhøj. Gennem mange år har der ved brændeskuret på Hedehusgården ligget en mindre bunke sveller delvist sammenfiltret med træ, som skulle saves til brænde. Vi fik taget disse sveller med på Brandhøj, hvilket inspirerede Carsten og Anders til at save det sidste brænde, slå græsset og få ryddet pænt op dér hvor bunken havde ligget. Et nydeligt resultat, der sammen med de øvrige nyklippede græsarealer og Leif’s blomsterfyldte tipvogn giver et godt indtryk til kunderne.

På Brandhøj fortsatte Lars og Arne indsamling og sortering af sveller flere steder på arealet mens jeg fik bukket sporskiftet til, spigret samt monteret tvangsskinner. Dagen sluttede med lidt græsslåning omkring sporskiftebukkene på Rubjerg, der var  forsvundet i græsset, som gror ganske uhæmmet for tiden.

Steffen

Gamle, men brugbare perronelementer sorteres og stakkes efterfølgende i en stak til venstre for billedet. I forgrunden er sideskinnen ved at blive bukket med skinnebukkeren inden den kan spigres fast med korrekt sporvidde. Tvangsskinnen ligge også klar til montage.