Nyt fra Bafd 17-03-2018

Selvom vi ikke vader rundt i sne, så var alt frosset lørdag morgen, og dermed kunne vi ikke komme videre med svelleudvekslingen. Fremmødet i Baneafdelingen tillod nu heller ikke dette alligevel, så kræfterne blev brugt til andre opgaver i læ for den meget kolde vind.

Carsten, Keld og jeg begyndte at gøre plads til placering af en Scania motor i pallereolen i museumshallen på Hedehusgården. Et par paller blev rykket ud af reolen med henblik på flytning til Brandhøj hhv. skrotning. Herefter blev den tonstunge motor uden større besvær løftet ned af deploriderne og med en pallevogn bakset på plads i bunden af pallereolen. Der var adskillige centimeter tilbage, da først den var placeret.

Lars stødte til op ad formiddagen, og ved fælles hjælp fik vi fundet træ frem, der skal bruges til at fabrikere tagbuer til overdækning af endnu et par personvogne. Træet blev placeret i snedkerværkstedet, så træholdet kan gå videre med dette projekt.

Lidt omrangering skaffede atter plads til M24 i hallen, og herefter brugte jeg og Lars resten af dagen på at montere en nyanskaffet stige på siden af banevognen. I værkstedet arbejdede Keld bl.a. videre med sandblæsning af dele til dampfordelingsstykket til Superfos lokomotivet.

Steffen