Klar til sommerkørslen 2015?

Om få dage åbner HVB for sommersæsonen 2015. Vi har arbejdet for at få bane og materiel i orden til kørselsstarten. Græsset er pænt slået på Hedehusgården og hærværksskaderne er udbedret – en opgave vi godt kunne have undværet.

Aviser og andre medier omkring os har vi forsøgt at få til at interessere sig for os. Det skulle gerne resultere i mange glade besøgende i vores tog. Vores gamle hjemmeside er opdateret med køreplan og Facebook-siden er også tilpasset sæsonen. Flere har aktivt medvirket til at online opslagsværker er opdaterede, har postet på Facebook-gruppen for Hedehusene, ligesom en lang række aviser, både lokale og landsdækkende, har fået pressemateriale.

På ‘kultunaut’, der præsenterer sig som Danmarks elektroniske kulturguide kan man fx finde vores bane – samtlige køredage er nævnt. På Visit Vestegnen er der også en fin beskrivelse af vores jernbanedrift – og Leifs video af hele strækningen.

I de seneste dage har vi bl.a. fået omtale på Roskilde Avis’ webside og Taastrup Lokalavis fortæller også sine læsere om vores kørselsstart.

Undervejs i årets sommersæson vil vi som noget nyt forsøge at skabe opmærksomhed om vores bane flere gange. Bl.a. ved at arbejde med nogle af de ideer, der kom frem på trafikafdelingsmødet i efteråret.