Bygningsdagen 25-4-2015

Årets bygningsdag blev afholdt med et flot fremmøde på 20 deltagere. Vi startede kl. 9 med indtagelse af morgenmaden, hvorefter opgaverne blev delt ud. Årets store opgave var opsætning af et nyt flot stakit ud mod Roskildevej, og der blev arbejdet flittigt med dette til langt ud på aftenen. I samme omgang blev der ryddet op i hjul og andre reservedele, der blev fragtet til indendørs opbevaring på Brandhøj. Flere læs krat blev også fjernet fra området sammen med et læs affald.
På resten af Hedehusgården var der også aktivitet. Annemarie stod for forårsklargøring af kiosken mens de øvrige hold savede brænde, malede brændeskuret, rensede tagrender, smurte hængler, reparerede bord og bænke ved kiosken samt afvaskede alle vores bænke.

Annemarie og Jørgen sørgede for at måltiderne blev indtaget på passende tidspunkter og Finn havde medbragt Solveigs hjemmebagte kage. Leif fotograferede flittigt, så mon ikke der følger nogle billeder til dette indlæg i løbet af kort tid. Jo selvfølgelig, de er her >>  Bygningsdagen 2015  mvh Leif

Tak for en hyggelig dag
Steffen