Bestil et særtog

Alle der har et behov for kørsel på et andet tidspunkt end vores ordinære tog i sæsonen, kan bestille deres eget særtog. Særtog kan bestilles af både firmaer og private, og vi tilbyder kørsel alle dage hele året (se nederst på siden). Tog kan fremføres af damp- eller diesellokomotiv med åbne eller halvlukkede vogne og plads til 120 personer.

En tur gennem Hedelands særprægede natur er et populært indslag i mange firma- og familieskovture. Langs banen er det muligt at stå af toget for at spise, lege eller slappe af. Der er anlagt 2 større grillpladser i den gamle lergrav, med mange borde og bænke, heraf en del overdækkede.

Ring på nedenstående tlf.nr. eller udfyld formularen og få et tilbud på netop dit arrangement! Trafikafdelingen giver trafikinformation samt modtager særtogsbestilling hele året:

Telefontid: Sker bedst på hverdage mellem kl. 10.00 og 12.00, ellers læg en besked på vores telefonsvarer og vi kontakter dig. Telefon +45 22 80 08 99.

Mail til trafikafdelingen@ibk.dk

Generelle oplysninger vedr. særtog

Damptog kun i perioden 01.maj – 30.september fra kl. 12.00. Et eksempel: tog med plads til 66 personer og 1½ times betjening koster fra 5.000 kr.

Motortog køres alle dage hele året fra kl. 09.00. Et eksempel: tog med plads til 66 personer og 1½ times betjening. koster fra 3.000 kr.

OBS: På driftsdage i vores kørselssæson er muligheden for særtog stærkt begrænset, men vidste du, at på søndage i sommersæsonen, kan du bestille et ekstratog der kører tidligere end det første tog. Ring til os på 2280 0899 eller mail trafikafdelingen@ibk.dk

Vi tilbyder gerne at køre større og flere tog end ovenstående, og kan også give jer mere tid i Hedeland til oplevelser, aktiviteter, spisning eller andet, i forbindelse med jeres arrangement.

Ring til os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde eller udfyld nedenstående formular.


Dit navn

Telefonnummer

Firma

Din e-mail

Togtype
DampDiesel

Antal passagerer (max 120)

Dato for kørsel

Fra kl.

Retur kl.

Afgang fra

Eventuelle specielle ønsker

(Bemærk venligst, at der på søndage i kørselssæsonen og weekenderne i december kun kan ordres afgange op til
40 min. før det første plantog. Ingen begrænsning på retur-tog bestilt efter sidste plantog).

All Rights Reserved