Lotteriet er slut!

Hedelands Veteranbane elsker at køre med fulde tog, og det har SuperBrugsen, Vesterkøb i Hedehusene hjulpet til med. Tak for hjælpen!

Tak til alle dem, der svarede på spørgeskemaet, hvor vi gerne ville vide lidt mere om hvorfra I kender HVB og flere andre nysgerrige spørgsmål…

Alle vindere i lodtrækningen har fået direkte besked via email. Gevinsterne skal afhentes i SuperBrugsen, Vesterkøb 39-43 ved fremvisning af mailen.  Der er en pose slik, en pakke kaffe (og fra OK enten en fodbold eller en fælgrens – så længe lager haves) Gevinsterne skal afhentes inden juleaften!

Hovedpræmien er blevet udtrukket og det blev Louise med familie, der vandt 🙂 Tillykke med gevinsten og på gensyn til sommer!

Fra venstre Uddeler Claus Vestergaard, Louise Bjørck Markussen og i front drengene Storm og Axel. Drengene fik af deres mor og af Uddeler Claus Vestergaard lov til selv at vælge blandt de mange gavekurve SuperBrugsen sælger, og valget fadt naturligvis på en med rigeligt slik.

Hele familien havde være med ud at køre i weekenden og haft en fantastisk dag.

Her er et flot billede af familien Markussen, der vandt kurven. Glade smil trods kulden, men det hører jo sig julen til. Billedet er taget på deres tur med juletoget. 

Tak for billedet til Louise og god fornøjelse med kurven!

 

SuperBrugsen, Vesterkøb i Hedehusene – Se mere om OK sponsoraftale

 

Du kan se mere om juletoget her: Juletog til spejderne

All Rights Reserved - Hedelands Veteranbane / ibk.dk