Bliv Aktiv!

Næste “Bliv-Aktiv-dag” er lørdag den 17. oktober 2020.

Kunne du tænke dig at have en spændende og meningsfyldt fritid?

Vi kan tilbyde en masse gode opgaver og oplevelser sammen med os!

Drømmer du om at køre damplokomotiv?
Kunne du forestille dig at styre et damplokomotiv gennem smuk natur? Har du lyst til at arbejde med de gamle lokomotiver på et veludstyret værksted, eller arbejde udendørs med sporanlæg? Det er en oplevelse du ikke er langt fra, for på Hedelands Veteranbane er der ledige stillinger som lokomotivfører, banearbejder, tog- og værkstedspersonale.

Hedelands Veteranbane har travlt og kan bruge flere frivillige
Der er travlt på den smalsporede veteranbane og mange opgaver, der skal løses i de kommende år. Derfor søger banen, der sidste år vandt Høje-Taastrup Kommunes foreningspris, flere frivillige til at køre togene, restaurere dem og lægge spor. Der er opgaver for alle, og har man ikke før haft med jernbaner eller teknik at gøre, er det ingen hindring. Gå-på-mod og interesse er nok – alder og køn er underordnet!

Åbent hus
Lørdag 17. oktober kl. 15.30 kan du høre mere om dine muligheder for at deltage i arbejdet med at drive Hedelands Veteranbane. Når dagens sidste efterårstog er rangeret på plads, kan du se baneafdelingen arbejde med sporet og komme indenfor i værkstederne. Medlemmer fra veteranbanen sørger for, at du får svar på dine spørgsmål om mulighederne som frivillig på veteranbanen.

Sted
Hedehusgård Station, Brandhøjgårdsvej 2, 2640 Hedehusene, foran billetsalget, hvor der er varm efterårskaffe til alle interesserede. Læs mere om HVB på www.ibk.dk eller skriv til post@ibk.dk, hvis der er noget du vil vide mere om.

Om Hedelands Veteranbane
Hedelands Veteranbane blev indviet i 1977 og kører nu hvert år omkring 20.000 passagerer rundt i Hedeland. Jernbanen er 5 km lang og har mere end 10 køreklare lokomotiver. I de kommende år skal banen forlænges, endnu flere passagerer have en dejlig togtur og der er masser af vogne og lokomotiver, der venter på en kærlig hånd.

Du er også altid velkommen til at komme forbi vores værksteder en mandag aften mellem 19-22. Der kan du også høre om arbejdet i Baneafdelingen og aftale at tage med dem ud en lørdag.

Så kan du selv se om det kunne være noget for dig at blive aktiv i Industribaneklubben. Det er en forening med det formål at bevare “Historien om Industribaner” og mens vi gør det, så har vi det rigtig hyggeligt sammen. Der er masser af både lette og svære opgaver at gå i gang med. Kan man et håndværk, er det selvfølgelig lettere at arbejde på egen hånd, men ellers hjælpes vi bare ad!

Læs mere om medlemskab og klubbens afdelinger og opgaverne her >>

Næste “Bliv-Aktiv-dag” er lørdag den 17. oktober 2020.

All Rights Reserved - Hedelands Veteranbane / ibk.dk