SuperBrugsen, Vesterkøb i Hedehusene – Se mere om OK sponsoraftale

Hedelands Veteranbane elsker at køre med fulde tog, og det vil SuperBrugsen, Vesterkøb i Hedehusene gerne hjælpe med. Så i samarbejde med vores sponsor – OK – har vi i år et lotteri, hvor man kan vinde en voksen returbillet til vores juletog, der kører i december.

Her nederst kan du derfor se om du har vundet på et af de lodder, som man kan være heldig at få udleveret i SuperBrugsen på Vesterkøb 39-43.

Du kan se mere om juletoget her: Juletog til spejderne – også selv om du ikke vandt en billet i denne omgang!  Vi glæder os til at køre dig og din familie en hyggelig juletur med toget!

Samtidig – når du kører en tur med toget – så får du et spørgeskema, hvor vi gerne vil vide lidt mere om hvor I kender HVB fra og flere andre nysgerrige spørgsmål. Som tak for hjælpen deltager alle besvarede skemaer i en lodtrækning med gevinster, der er sponseret af OK og SuperBrugsen, Vesterkøb 39-43 – hvor gevinsterne også skal afhentes. Der er en pose slik, en pakke kaffe (og fra OK enten en fodbold eller en fælgrens – så længe lager haves) Vinderne får direkte besked via email eller telefon i ugen efter hver weekends kørsel. 

Hovedpræmien er en flot kurv, som her vises frem af SuperBrugsens flinke uddeler Claus Vestergaard, der har doneret præmierne sammen med OK.

Du kan se mere om juletoget her: Juletog til spejderne

All Rights Reserved - Hedelands Veteranbane